Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αιθέρας



Ο Αιθέρας

Δυσκολεύομαι πραγματικά να μπω στο κείμενο που μιλάει και περιγράφει το πέμπτο στοιχείο της φύσης. Αυτό γιατί όσα και να μπορούσα να πω δεν θα ήταν αρκετά για να το περιγράψω επαρκώς. Η δύναμη αυτού του στοιχείου ξεπερνάει τα όρια της αντίληψης του ανθρώπου.

Μέσα απ’ τον αιθέρα βγαίνουν τα πνεύματα στον κόσμο της ύλης. Εκεί ζούνε οι σκέψεις, τα όνειρα, τα οράματα. Η φαντασία είναι ζωντανή στον αιθέρα. Οι μονάδες του όλου τηλεμεταφέρονται μέσω του αιθέρα, διαχέονται, συντονίζονται, μεταφέρουν εικόνες, σκέψεις, ήχους, οράματα, από τη μία άκρη του σύμπαντος στην άλλη σε μηδέν χρόνο. Μέσα απ’ τον αιθέρα μπορείς να γητεύσεις τον χωροχρόνο και να διαβάσεις τις στιγμές που γράφτηκαν σε ένα τοπίο. Στον αιθέρα ζουν οι καταραμένοι, αλλά και οι άγγελοι, οι ψυχές των νεκρών, αλλά και των ζωντανών. Εκεί στις άγνωστες διαστάσεις του αιθέρα υπάρχει η κόλαση, ο παράδεισος, το αρχέγονο φως, το όνειρο, η ψυχή σου και η ψυχή μου.

Μέσω της ψυχής και της ένωσής της με το νου, χρησιμοποιώντας την φαντασία ως κλειδί ξεκλειδώνεις την πύλη του αιθέρα. Όταν θα είσαι έτοιμος να ανοίξεις το νου ώστε να δει το αρχέγονο φως, να είσαι προετοιμασμένος για μια πλημμύρα επίγνωσης που θα δεχτείς, όπου θα βλέπεις πραγματικά όλα τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται. Ο καθένας μπορεί να γνωρίζει. Λίγοι πραγματικά γνωρίζουν, όμως θα έρθει μια μέρα στην ανθρωπότητα όπού όλοι οι άνθρωποι θα ζουν σε αρμονία με τον αιθέρα και όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει σε έναν πνευματικό άνθρωπο. Οι τηλεαισθήσεις και πολλές άλλες πρακτικές θα είναι καθημερινότητα.

Στον αιθέρα λοιπόν ζει το πνεύμα και αυτός ο κόσμος είναι τόσο πραγματικός όσο αυτός που βλέπουμε και πιάνουμε. Σίγουρα όλοι θα μάθουμε τι είναι αυτός ο κόσμος μετά θάνατο. Γιατί να περιμένουμε μέχρι τότε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου