Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Εξορκισμός



Ο Εξορκισμός

Εξορκισμός είναι η εκδίωξη ενός καταχθόνιου πνεύματος από έναν ζωντανό άνθρωπο είτε μια τοποθεσία.

Οι δαίμονες οι οποίοι καταλαμβάνουν χώρο και χρόνο είχαν ιδιαίτερη δύναμη εν ζωή. Ήταν είτε βασιλείς, άρχοντες ή ευγενείς, οι οποίοι έχουν κάθε είδους τέχνασμα για να κερδίσουν αυτό που θέλουν.
Η βαθύτερή τους ανάγκη είναι να τους λατρέψουν είτε να τους φοβηθούν ή σεβαστούν. Τέτοιου είδους πνεύματα κυριεύοντας έναν άνθρωπο προσπαθούν να εξασφαλίσουν την μεταθανάτια αφοσίωσή του σε αυτόν. Αυτό τους δίνει δύναμη.

Τέτοια πνεύματα είναι δύστροπα και το μόνο που τα τρομάζει είναι το απόλυτο δίκαιο και το φωτεινό. Η σοφία του Θεού και η δύναμή Του υποτάσσει τα μοχθηρά πνεύματα καθώς το αληθινό αρχέγονο φως φωτίζει κάθε πτυχή της αμαρτωλής ψυχοσύνθεσής τους.

Κατά τον εξορκισμό επιβάλουμε την άμεση επαφή με το πνεύμα και με την απόλυτη σύνεση και φώτιση από τον Θεό .το αποστέλλουμε στο πυρ το εξώτερο. Δείχνοντας του με βαθιά επιχειρήματα τον τρόπο με τον οποίο διαστρέφει την θεία αρμονία με τις πράξεις και την παρουσία του.

Ο επιτυχής εξορκιστής θα υποστεί ελαφρές συνέπειες οι οποίες θα είναι μαθήματα σοφίας και σύνεσης για ζωή του.

Ο βρώμικός εξορκιστής δύναται να καταφέρει να χάσει τη ζωή ή το μυαλό του, προσπαθώντας να υπερβεί τη σοφία του δαίμονα.

Η πράξη είναι παρόμοια με μια πνευματική μάχη στην οποία κερδίζει ο πιο δίκαιος, συνετός και αληθινός.

Καλώ όποιον φιλόδοξο εξορκιστή να εξαγνιστεί νοητά αλλά και στον τρόπο ζωής του για να προβεί σε εξορκισμό.

Ο δαίμονας πριν  πεθάνει κατέκτησε θρόνο, λατρεία, μαγεία, δύναμη, εξουσία. Να τον σέβεσαι. Μην τον υποτιμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου