Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Ο θάνατος. Το τέλος της ζωής του ατόμου. Είναι όμως το τέλος τη; Ζωής του ανθρώπου σε όλα του τα σώματα? Υπάρχει παράδεισος? Κόλαση? Μετενσάρκωση? Τι γίνεται τελικά μετά το τέλος της ζωής? Πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Πολλές διαφορετικές εκδοχές. Κάποιοι λένε πως δεν υπάρχει τίποτα και πως όλα εδώ πληρώνονται. Λίγο μηδενιστική άποψη. Και θα πει κανείς και ποιος είναι αυτός που ξέρει τι γίνεται μετά τον θάνατο. Επιτρέψτε μου να σας πω μέσα από αυτά που μου έχουν αποκαλυφθεί, αυτά που εγώ κατάλαβα και συνειδητοποίησα. Πρώτα πρώτα πριν μπω στο θέμα μας θα σας πω πως υπάρχει και η κόλαση και ο παράδεισος και η μετενσάρκωση. Και εδώ κάπου αρχίζει η ανάλυση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ

Η κόλαση είναι η πιο απλή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί ένα πνεύμα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όταν πεθαίνει ο άνθρωπος για σαράντα ημέρες μένει στη γη μέχρι να αποδεσμευτεί και ολόκληρη η αύρα του. Μέσα σε αυτές τις σαράντα μέρες ξαναζεί ολόκληρη τη ζωή του και κάνει στο τέλος έναν τελικό απολογισμό. Εάν κριθεί από το όλον ότι το άτομο ήταν παντελώς επιβλαβές και κακότροπο παραμένει το πνεύμα του στη γη καταραμένο να αισθάνεται μόνιμα τις τύψεις που θα έπρεπε να είχε νιώσει νωρίτερα, δηλαδή κατά την διάρκεια της ζωής του. Έχει όμως την δυνατότητα με κάποιους τρόπους να επανορθώσει και να του δωθεί και άλλη ευκαιρία να βρει την τελείωση μετενσαρκωμένος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ

Στο κέντρο του σύμπαντος βρίσκεται ένας κεντρικός ήλιος. Εγώ αυθαίρετα τον ονομάζω Απόλλωνα. Σε αυτόν λοιπόν τον ήλιο κατοικούνε τα ΕΛΟΧΙΜ ή αλλιώς οι άγγελοι. Τα παιδιά του θεού. Έχουν σώμα αυρικό και αιθερικό και είναι σαν να αιωρούνται καθώς δεν καίγονται από την θερμότητα του ήλιου διότι δεν έχουν υλικό σώμα. Εκεί πε΄ρα βρίσκονται στην απόλυτη ελευθερία και επαφή με τον ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟ. Αυτός είναι ο παράδεισος και εκεί πάνε οι άνθρωποι οι οποίοι φάνηκαν ευεργέτες για τους συνανθρώπους τους. Δηλαδή άτομα που σε μεγάλο φάσμα κάνανε καλό σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη από βοήθεια. Λένε πως ο Μωυσής ζει με τους αγγέλους, ο Χριστός και φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι.

Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ

Όπως είπαμε πρωτύτερα ο άνθρωπος όταν πεθάνει αφήνει το πνεύμα του στη γη να τριγυρνάει για σαράντα μέρες. Μέσα σε αυτές τις σαράντα ημέρες κάνει τον απολογισμό του και κρίνει ο ίδιος στα μάτια του θεού τον εαυτό του. Άνθρωποι που προσπάθησαν αλλά δεν φτάσανε στην τελείωση ξανναγεννιούνται σε νέο σώμα και έτσι έχουν μια ακόμα ευκαιρία. Και με την ευκαιρία να σας πω πως συνήθως ένα πνεύμα ζει τουλάχιστον εκατοντάδες ζωές πριν βρει την τελείωση ή πριν καταλήξει στην αιώνια καταδίκη. Είναι πιθανό να γεννηθεί ακόμα και σε άλλο πλανήτη σε άλλο ηλιακό σύστημα εάν κρίνει ο θεός ότι έτσι πρέπει. Η μετενσάρκωση λοιπόν δεν είναι τίποτε άλλο από την αναγέννηση του πνεύματος σου σε ένα καινούργιο σώμα και είναι το συχνότερο φαινόμενο στα ανθρώπινα δεδομένα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Καταλήξαμε λοιπόν στις περιπτώσεις που υπάρχουν για την κατάληξη των θανόντων. Είναι λοιπόν τρεις. Η κόλαση που δεν έχει διαβόλους και καζάνια. Ο παράδεισος όπου είναι εκεί όπου ζουν οι άγγελοι σε απόλυτη ηρεμία και αρμονία με τον θεό. Και τέλος έχουμε την μετενσάρκωση όπου είναι και το συχνότερο φαινόμενο σε αυτή τη γη. Πιστεύω πως ήμουνα σαφής. Ολιγόλογος και ακριβής στις περιγραφές μου. Αφήνω λοιπόν εσάς να κρίνετε την εγκυρότητα των λεγομένων μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου