Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Το Κάρμα


Το Κάρμα

Ακούμε κάποιες φορές να λένε για το κάρμα. Είναι κάτι δυσνόητο πολλές φορές. Δεν είναι κάτι απτό ώστε να το περιεργαστούμε.
Για να το κατανοήσουμε είναι κάτι που έχει να κάνει με την πορεία που διανύουμε στον χώρο και τον χρόνο. Η αλληλεπίδραση μας με τον μικρόκοσμο αλλά και με τον μακρόκοσμο. Είναι φορές που νιώθουμε να συνωμοτεί το σύμπαν για κάτι που θέλουμε να πετύχουμε και το πετυχαίνουμε. Ίσως κάποιες φορές η θεά τύχη συνωμοτεί εναντίον μας.
Τελικά τι είναι το κάρμα; Τόσο δυσνόητη λέξη!
Οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα της επιλογής σε κάθε απόφαση. Κάποιες φορές νιώθουμε να έχουμε ξαναζήσει κάποιο στιγμιότυπο. Αυτό είναι μια στιγμή κλειδί για το κάρμα. Τυχαία γεγονότα; Δεν νομίζω. Πιστεύω πως η τύχη δεν δουλεύει από μόνη της. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας. Σύμφωνοι. Υπάρχουν αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους στον μικρόκοσμο αλλά και επιρροές απ’ τα άστρα στον μακρόκοσμο.
Στην πορεία που διανύουμε στον χωροχρόνο κάνουμε τις επιλογές μας οι οποίες καθοδηγούν και την επόμενη απόφαση.
Ο χρόνος δεν πάει προς τα πίσω. Ο χρόνος πάει μπροστά. Είναι κάποιες φορές που όλα πάνε καλά και φαίνεται και από την αντιμετώπιση που έχουμε από τους άλλους ανθρώπους. Ίσως κάποιες φορές νιώθουμε τους γύρω μας καχύποπτους και διστακτικούς. Η ψυχολογία του ατόμου διαμορφώνει και το κάρμα. Εάν βλέπεις θετικά τη ζωή τότε το κάρμα είναι ευνοϊκό. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ίσως κάποιες στιγμές νιώθουμε πως έχουμε φτάσει σε ένα χωροχρονικό σημείο κλειδί. Θέλω να πω πως το κάρμα κάνει έναν κύκλο. Θα πω κάτι απλό! Ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Δηλαδή κάθε μας απόφαση κάνει έναν κύκλο στο κάρμα και ολοκληρώνεται με την επόμενη απόφαση. Το κάρμα αλλάζει από θετικό και ευνοϊκό σε δυσμενές και αρνητικό και το αντίστροφο. Ο άνθρωπος ως νοήμων ον έχει τη δυνατότητα να καθορίζει την τύχη του. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αφήνουν τη τύχη τους στη μοίρα και στέκουν σχεδόν αδρανείς μέσα στον χωροχρόνο, Το μυστικό είναι να καθοδηγείς την τύχη σου και όχι να είσαι έρμαιο της θεάς τύχης. Οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν το κάρμα τους από αρνητικό σε θετικό. Όλα είναι δυνατά για έναν άνθρωπο που μπορεί να κατανοήσει το κάρμα του.
Πολλές φορές βλέπεις οιωνούς που πρέπει να εκμεταλλευτείς θετικά με αποτέλεσμα να αλλάζεις το κάρμα σου από δυσμενές σε ευνοϊκό, Μέσα από αυτούς τους κύκλους που κάνει το κάρμα μπορούμε να προϊδεαστούμε για το τι μέλει γενέσθαι.
Να πω πάλι πως το κάρμα κάνει κύκλους στον χωροχρόνο και κάποιοι μπορούν να διαβάσουν ακόμα και τα μελλούμενα, αρκεί να ξέρουν πώς να αποκωδικοποιήσουν τους οιωνούς.
Εύχομαι να πάρει ο καθένας την τύχη στα χέρια του για ένα συνολικό ευνοϊκό κάρμα όλης της ανθρωπότητας επάνω στη Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου