Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΙΣΘΗΣΕΩΝ


Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αρχίζοντας αυτό το βιβλίο θα κάνω πρώτα απ΄ όλα μια μικρή ανάλυση στον τίτλο του βιβλίου… « Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΑΙΣΘΗΣΕΩΝ».
Απ’ τον τίτλο λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο αναλύει ένα πρακτικό ζήτημα εφόσον μιλάμε για μία μέθοδο.
Μέθοδος είναι μία ακολουθία κινήσεων, ρυθμίσεων, πράξεων… τέλος πάντων μέθοδος είναι ένα πρακτικό ζήτημα, είναι ο τρόπος, είναι η διαδρομή, το μονοπάτι που θα ακολουθήσει αυτός που θέλει να πετύχει κάτι. Τι;
Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσω αυτής της μεθόδου είναι οι τηλεαισθήσεις.
Μιλάμε λοιπόν για τον τρόπο, την οδό με την οποία θα κατακτήσουμε, θα γνωρίσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε πρακτικά τις τηλεαισθήσεις.
Τηλεαισθήσεις. Τι είναι οι τηλεαισθήσεις;
Σε πολλούς θα φανεί κουτό ή τρελό, το να προσπαθήσουν να πετύχουν τις τηλεαισθήσεις. Τηλεαισθήσεις… δεν υπάρχουν αυτά… τι δηλαδή; Θα μπορώ να «ακούω» την σκέψη του άλλου; Ή μήπως οι άγνωστοι περαστικοί θα «κλέβουν» τη δικιά μου σκέψη; Δε μπορώ να το δεχτώ… θα πει κανείς!
Κι όμως! Είναι τρομακτικό! Δεν μπορούμε να παραδώσουμε εύκολα τη σκέψη μας. Σε ποιόν; Σε όλους; Ποιος άραγε θα μπορεί να διαβάσει τη σκέψη μου; Πράγματι! Πιστεύω πως είναι τρομακτικό! Αν σκεφτείς… πόσα μυστικά, πόσες σκέψεις περνάνε απ’ το μυαλό μας που σίγουρα δεν θα θέλαμε με τίποτα να τις ξέρουν οι άλλοι… ή κάποιος… ή κάποιοι, ή…
Ίσως τελικά γι’ αυτό να μας φαίνεται τόσο κουτό το να υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται τηλεπάθεια. Αλλά… εδώ είπαμε «τηλεαισθήσεις»!
Μα! Εγώ δεν έχω ακούσει για κάτι άλλο! Μη μου πεις!
Θυμάμαι που έβλεπα κάτι ταινίες μικρός με εκείνους τους βρυκόλακες, τα λεγόμενα βαμπίρ. Θυμάμαι που έδειχνε με μαγευτική σκηνοθεσία πως έβλεπε ο αρχηγός μέσα από τα μάτια των ακολούθων του! Ναι! Κι όμως άκουγε τι γινόταν γύρω από το νέο βαμπίρ, δημιούργημά του, ακούγοντας μέσα από τα αυτιά του!
Είναι ακόμα πιο τρομακτικό να σκεφτείς ότι κάποιος βλέπει μέσα από τα μάτια σου! Κι εγώ τότε δηλαδή τι βλέπω; Βλέπω; Δε βλέπω; Δε μπορώ να το καταλάβω πως δουλεύει αυτό.
Σίγουρα σύγχυση δημιουργεί αυτής της αίσθησης η εξάσκηση, καθώς θα διαπιστώσετε μελετώντας τη «πράξη».
Εσείς θα βρείτε τον τρόπο που θα λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Πώς θα γίνει δηλαδή; Εγώ θα βλέπω; Ή όχι;
Ο συντονισμός είναι αναγκαίος και είναι κάτι που συνδέει τα δύο πνεύματα.
Μία ιδέα, μία εικόνα, μία σκέψη, μία μυρωδιά, ένα όνομα μπορεί να είναι ο τρόπος επίκλησης του συντονιζόμενου. Κάποια λέξη κλειδί προειδοποιεί για την πρόθεση του συντονιστή και σημαίνει την προετοιμασία για την «πράξη».
Δύσκολα αρχίζει! Λέει! Ναι ναι ναι. Είναι σωστό. Δεν θα προχωρήσω άλλο σε μεθόδους πρακτικής αλλά ούτε θα ολοκληρώσω την αναφορά μου στις άλλες τηλεαισθήσεις καθώς οι γνώσεις είναι εκεί για σένα να τις βρεις. Αν κλείσεις τώρα αυτό το βιβλίο, μη τρομάξεις αν νιώσεις ήδη να λειτουργούν. Ηρέμησε! Στις επόμενες σελίδες του βιβλίου θα αναλυθούν η βασική μέθοδος ενεργοποίησής των (ο εξαγνισμός),  η αυτογνωσία, οι ελευθερίες και τα δικαιώματα των συντονιζόμενων, ο συντονισμός, αναφορά στο χώρο που ζουν οι τηλεαισθήσεις και στα πνεύματα που ζουν αιώνια, οι τηλεαισθήσεις μία μία.












Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ Ή ΚΑΘΑΡΣΗ

Ο άνθρωπος είναι θηλαστικό ζώο, παμφάγο με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όμως, το οποίο τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα ζώα. Αυτό το χαρακτηριστικό που έχει ο άνθρωπος (αλλά και όχι μόνο αυτός) είναι η λογική. Στην πραγματικότητα τα μωρά των ανθρώπων δείχνουν να έχουν μάλλον λιγότερη λογική απ’ ότι μωρά άλλων θηλαστικών σε αντίστοιχη ηλικία.
Τα μωρά πρέπει να θραφούν από τους γονείς τους και να ανατραφούν πολλά χρόνια μέχρι να φτάσουν σε σημείο να είναι ικανά να εξυπηρετούν τους εαυτούς τους, κάτι τι οποίο δεν συμβαίνει για παράδειγμα στις γάτες, οι οποίες πολύ σύντομα μπορούν να κυνηγήσουν και να επιβιώσουν πλήρως μόνες τους.
Αυτό συμβαίνει στο είδος μας διότι έχουμε πολλά πράγματα να μάθουμε μέχρι να φτάσουμε σε σημείο να πετυχαίνουμε την απαραίτητη προβλεπόμενη επικοινωνία και αντίληψη της πραγματικότητας. Χρειαζόμαστε να μιλάμε, να ακούμε, να υπακούμε, να έχουμε άποψη, να παίρνουμε πρωτοβουλίες και πολλά άλλα.
Μαθαίνουμε την λογική η οποία προϋπάρχει βέβαια στα γονίδια στην αρχική της μορφή. Τα μωρά σιγά σιγά αποκτούνε όλο και περισσότερη λογική. Κάπου γύρω στην εφηβεία ο άνθρωπος αρχίζει να ξεχωρίζει τον εαυτό του, τις γονιδιακές του προδιαγραφές αλλά και τον ειδικό του προσωπικό χαρακτήρα.
Ο χαρακτήρας του ατόμου βασίζεται στην χρονική στιγμή της γέννησής του και στις δυναμικές που δρουν  την στιγμή εκείνη (διαπλανητικές ενέργειες, εποχή του έτους, ώρα, έτος κ.λ.π.). Επίσης σημαντικός παράγων είναι το όνομα του ατόμου το οποίο όμως προαιρετικά καθορίζει τον χαρακτήρα σε συγκεγχυμένο βαθμό.
Ο χαρακτήρας αυτός λοιπόν μέσα από τις ατομικές εμπειρίες, κοινωνικές επαφές, από τα πρότυπα και τις προοπτικές θα χτίσει την προσωπικότητα.
Μιλώντας γενικώς για ατομικές εμπειρίες να ορίσω ότι αυτές αποτελούν τους ανθρώπους του κύκλου, το περιβάλλον του ατόμου, την κοινωνική του βαθμίδα, την οικονομική του κατάσταση και μια λίστα που θα μπορούσε να γεμίσει ένα ολόκληρο βιβλίο.
Τι σχέση έχει όμως ο εξαγνισμός με όλα αυτά!; Καλή ερώτηση! Καλά, ναι. Ο άνθρωπος έχει χαρακτήρα, προσωπικότητα και κοινωνικότητα! Ε! Και;
Λοιπόν μέσα στην πορεία του ανθρώπου από το σκοτάδι της βρεφικής ηλικίας, στην πρώτη αυτογνωσία της εφηβείας, στην συνέχεια στην μόρφωσή του και την συνεχή πορεία στη γνώση το άτομο αποκτά εσφαλμένες εντυπώσεις! Εντυπώσεις, εμπειρίες, λανθασμένες γνώσεις, παρανοήσεις καταστάσεων που οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αποκτούν πάθη και φόβους αλλά και κάτι που λέγεται κοινώς κόμπλεξ, δηλαδή την κατάσταση του εγκεφάλου και της λογικής σκέψης όπου κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα, ή της προσωπικότητας, ίσως και της εμφάνισης, κάτι, κάτι το οποίο νομίζουμε ότι είναι προβληματικό για κάποιο λόγο. Πάνω εκεί πολλά πολύπλοκα νευρωνικά κυκλώματα πλάθουμε στον εγκέφαλό μας και πονάμε την ψυχή μας όλο και πιο πολύ, όλο και πιο συχνά, όλο και σε περισσότερες διαφορετικές περιπτώσεις.
Όλες αυτές οι φοβίες και τα πάθη που δημιουργούμε είναι που κάνουν την λογική να στρέφεται εναντίον του ανθρώπου και αντί να τον διαφωτίζει στο φως της αλήθειας, τον ρίχνει στο σκοτάδι της ημιμάθειας και του φόβου, του πάθους και της αμαρτίας ακολασίας.
Ο εξαγνισμός έρχεται λοιπόν να βάλει ένα τέλος σε αυτή την περίεργη κατάσταση του νου. Να σταματήσει τα κόμπλεξ και να εντείνει την φαντασία. Όσο η ντροπή μας αντέχει να μην εκφράζεται έσω και έξω πρέπει να στερηθούμε την αμαρτία. Πολύς χρόνος χρειάζεται για να αποβάλλουμε από μέσα μας κάθε στοιχείο ζημιογόνο στην προσωπικότητα και κοινωνικότητά μας.
Πρέπει να απέχουμε από απολαύσεις της αμαρτίας μέχρι να νοιώσουμε έτοιμοι να αποδεχτούμε το άνοιγμα στην πύλη της φαντασίας και το φως του αιθέρα όπου και ο τελευταίος είναι ο χώρος που ταξιδεύουν οι τηλεαισθήσεις, όπως και τα συναισθήματα των ανθρώπων αλλά και των ζώων.
Οι προδιαγραφές του ανθρώπου γονιδιακά έχουν γραμμένο τον τρόπο που λειτουργούν τις τηλεαισθήσεις. Εμείς πρέπει απλώς να αποδεχτούμε αυτήν την πραγματικότητα και να ζήσουμε με αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση του νου.
Τελειώνοντας αυτήν την ενότητα θέλω να επαναλάβω τον τρόπο που επιτυγχάνεται ο εξαγνισμός. Είναι η βαθύτερη ανάλυση του εαυτού μας μέσα απ’ τα πάθη και τις προσωπικές μας φοβίες να βγάλουμε τον καθαρό άνθρωπο με την γνώση αλλά και την αγνότητα ενός μωρού παιδιού. Αυτό επιτυγχάνεται με την αποχή από τις αμαρτίες και ανήθικες πράξεις που κατά τ’ άλλα γεμίζουν τις μέρες μας.



























Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

Δοκιμάζοντας πράγματα, καταστάσεις και νέες εμπειρίες κατασταλάζουμε σε αυτά που μας πάνε και μας οφελούν με όποιο τρόπο.
Διαλέγουμε λοιπόν τα στοιχεία που θα χτίσουν την προσωπικότητά μας μέσα από ιδέες, πράξεις και εμπειρίες. Η γνώση του τι μας χτίζει, από τι αποτελούμαστε και τι προτιμάμε σε κάθε περίπτωση είναι η αυτογνωσία.
Ακόμα αυτογνωσία είναι το να γνωρίζει κάποιος για τον εαυτό του τα όριά του, τον ειδικό του τρόπο να αντιδράει σε καταστάσεις και η ειδική του γνώση σε όποια επίπεδα. Μέσα απ’ την αυτογνωσία θα πετύχουμε να ξεχωρίσουμε τα προσωπικά μας πάθη και ντροπές ώστε μέσω του εξαγνισμού να τα αποβάλλουμε εν καιρώ.
Η πραγματική αυτογνωσία επεκτείνεται στο χαρακτήρα μας και ακολουθεί όλη την πορεία μας από το βρέφος στον ενήλικα άνθρωπο. Δεν περιλαμβάνει επιφανειακά θέματα όπως το τι φαγητό μου αρέσει, ποιος τύπος γυναίκας (ή άντρα) με φτιάχνει αλλά βαθύτερες αιτίες που προκαλούν τις πράξεις μας και αυτά που αισθανόμαστε.
Οι άνθρωποι με την πολυπλοκότητα της σημερινής ζωής δεν έχουν τον χρόνο να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους για να ανακαλύψουν τον βαθύτερο τους εαυτό. Πρέπει λοιπόν μέσα απ’ το στάδιο του εξαγνισμού να κυνηγήσουμε την αυτογνωσία σε όσο βαθύτερο επίπεδο δύναται να πάμε. Μια καλή αυτογνωσία θα συνεργαστεί με τον βαθύτερο εαυτό μας, το αστρικό μας σώμα, να πετύχουμε τις τηλεαισθήσεις. Με πλήρη συγκέντρωση θα ταξιδέψει το αστρικό μας σώμα στον αιθέρα μέχρι να βρει τους ανθρώπους που ζουν συνειδητά μέσα εκεί από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τον συνάνθρωπό μας που κατέχει τις τηλεαισθήσεις.
Η αυτογνωσία θα περιορίσει τα προσωπικά μας πάθη ενώπιον του μεγαλείου της ολικής αλήθειας, του πνεύματος και της ψυχής, μέρη του εαυτού μας που ζουν στον αιθέρα είτε το γνωρίζουμε είτε όχι. Μα πως; Επικοινωνώ ήδη χωρίς να το ξέρω; Ναι. Στους κατόχους της γνώσης παραδίνονται τα αισθήματά μας και οι σκέψεις μας με τρόπο μαγικό και χωρίς να υποψιαζόμαστε το παραμικρό.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν ζει στον αιθέρα εφόσον ζει ή έζησε κάποτε. Ένα από τα σώματα του ανθρώπου, το αστρικό σώμα ταξιδεύει στον αιθέρα στον ύπνο μας όπου μέσω του υποσυνείδητου περνάει τις άγνωστες πόρτες της φαντασίας όπως ένας ναυαγός στα ανοιχτά του ωκεανού. Αυτές οι πόρτες θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξετυλίγουν την προσωπική μας αλήθεια μέσα από την κοινωνικότητα και τις ατομικές μας επιλογές.
Εύκολη φαίνεται η αυτογνωσία. Θα καταλάβετε. Όμως όσο βυθίζεστε στα άδυτα του εαυτού σας θα δείτε ότι έχετε πολύ δρόμο μέχρι να νιώσετε τις δονήσεις του ανθρώπου που είστε με όλα τα επίπεδα σωμάτων της ύπαρξής του. Πρώτα θα νιώσετε τον εξωτερικό σας εαυτό, αυτόν που φαίνεται προς τα έξω, ύστερα την συνείδηση και το πνεύμα και στη συνέχεια θα περάσετε μια στενή γραμμή όπου το πνεύμα γίνεται ταξιδιώτης και πάει στην στιγμή όπου θελήσει να πάει. Εκεί πρέπει να κάνετε ένα σύνδεσμο μεταξύ του συνειδητού, πνεύματος και ψυχής (ή αστρικού σώματος). Τώρα ξέρετε λοιπόν από τι αποτελείστε και ποιο είναι το «όχημα» που σας ταξιδεύει στον αιθέρα, τον τόπο όπου ζουν οι τηλεαισθήσεις.
















ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

Αναμεταξύ των κατόχων των τηλεαισθήσεων, που σας πληροφορώ ότι είναι πολλοί ανάμεσά μας, η χρήση των είναι ελεύθερη εφόσον δεν καταπατά τα δικαιώματα του ανθρώπου. Η ελευθερία του να επιλέγεις ποιο σήμα θα εκπέμπεις και τι θα μεταφέρεις από το συνειδητό  στον αιθέρα είναι αναφαίρετη. Μπορεί κάποιος να δει μέσα απ’ τα μάτια σου μόνο εάν και συ το επιτρέψεις, ή να ακούσει μέσα από τα αυτιά σου.
Εδώ αγγίζουμε τα όρια της τρέλας όπου πολλοί ασκητές των τηλεαισθήσεων χάσανε τον δρόμο τους εκεί χωρίς γυρισμό ή ακόμα και όσοι επιστρέψανε κάποτε είχαν πολλές εμπειρίες να διηγηθούν. Το να ακούς μέσα απ’ τα αυτιά κάποιου άλλου ή να βλέπεις μέσα από τα μάτια του είναι δίπλα ακριβώς από την σχιζοφρένεια. Εκεί όπου τα σήματα είναι ψευδή και πλασμένα από την φαντασία μας προσκολλημένη όμως στον πραγματικό χώρο του αιθέρα. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ημιτελούς αυτογνωσίας και ενός μισοτελειωμένου εξαγνισμού. Πρέπει λοιπόν να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε σε αυτό το ταξίδι στον βαθύτερό μας εαυτό. Πριν νοιώσουμε πραγματικά άφοβοι και έτοιμοι δεν πρέπει να ανοιχτούμε στις τηλεαισθήσεις και αυτό είναι ένα δικαίωμα του ανθρώπου ο οποίος ασκείται για να αποκτήσει καθαρή ψυχή, καθαρό πνεύμα και να συνειδητοποιήσει τις τηλεαισθήσεις. Όπως και κάθε στιγμή μπορεί να αρνηθεί τον συντονισμό με κάποιον άλλον κάτοχο του μυστηρίου. Δεν θα πω πολλά ακόμα σε αυτήν την ενότητα καθώς ήμουνα σαφής ως προς τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των συντονιζόμενων, αλλά θα αναφερθώ πάλι σε αυτές στις επόμενες ενότητες.
Κλείνοντας λοιπόν αυτήν την ενότητα λέω περιληπτικά τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των συντονιζόμενων οι οποίες είναι οι εξής:
Ελευθερία αποκλεισμού μας σε συντονισμό, ελευθερία επιλογής συντονιζόμενου, δικαίωμα κλήσης κάποιου μέχρι απάντησής του αποδοχής ή μη του συντονισμού με εμάς.


Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Ο συντονισμός των ασκητών είναι απαραίτητος για την επίτευξη της επαφής μέσω των τηλεαισθήσεων. Μετά από καιρό θα είναι εύκολο να συντονιστείτε μέσω του ονόματος του άλλου ασκητή. Για αρχή ίσως χρειαστεί να επικαλεστείτε εντόνως τον συντονιζόμενο μέσα από χώρους, ιδέες, σκέψεις αλλά και του ονόματός του. Είναι πιθανό να είναι απασχολημένος, οπότε να μην μπορεί να επιτευχθεί ο συντονισμός. Δηλαδή! Πώς; Οι ασκητές θα συντονιστούνε με καθαρό μυαλό, ανεπηρέαστο και σε στιγμή ηρεμίας και συγκέντρωσης. Κατά τον συντονισμό αφήνετε το αστρικό σώμα να ταξιδέψει στον αιθέρα μέχρι να συναντήσει τον άλλον ασκητή με τον οποίο θέλετε να επιτύχετε την τηλεπικοινωνία. Όπως απ’ το κινητό καλούμε τον αριθμό κάποιου και εκείνος απαντάει έτσι με την σφραγίδα του κάθε ανθρώπου την οποία επικαλούμαστε, συντονιζόμαστε με αυτόν πνευματικά. Ο συντονισμός είναι στην ουσία η συνάντηση των ψυχών μέσα στον αιθέρα και η συνεύρεσή τους σε μια αμφίδρομη επικοινωνία. Η λήξη του συντονισμού ίσως σας φανεί δύσκολη εφόσον γίνεται με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε διότι χάνεται η επικοινωνία και είναι και αυτό ένα αντίο. Ο συντονισμός πραγματοποιείται και με μη ασκητές εφόσον αυτή η κατάσταση του νου υπάρχει ήδη γραμμένη στα γονίδιά μας. Πόσες φορές μας έχουν γλωσσοφάει και αισθανόμαστε άσχημα! Ή πόσες φορές σκεφτόμαστε κάποιον και εκείνη τη στιγμή μας παίρνει τηλέφωνο; Ο συντονισμός λοιπόν είναι το σημαντικότερο  κλειδί στις τηλεαισθήσεις εφόσον χωρίς αυτόν δεν επιτυγχάνεται τίποτα. Εδώ θέλω να πω πως ένα ζευγάρι ασκητών θα κάνει πιο εύκολο τον τρόπο απόκτησης τηλεαισθήσεων εφόσον δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για συντονιζόμενο, αλλά θα πειραματιστείτε με ένα άτομο που και αυτό ασκείται και το γνωρίζετε από καιρό. Προσπαθήστε λοιπόν να συντονιστείτε με τον άνθρωπό σας επικαλούμενοι το όνομά του και κατευθύνοντας την ψυχή σας στην δικιά του πνευματική κατεύθυνση. Αφού πετύχετε τον συντονισμό πρέπει να είστε ανεπηρέαστοι και να δεχτείτε τα σήματα καθαρά χωρίς να προδικάζετε το τι θα ακούσετε μέσα στο μυαλό σας. Έτσι λοιπόν αρχίζουμε να μπαίνουμε στα βαθιά νερά των τηλεαισθήσεων. Μην ξεχνάτε πως εφόσον συντονιστείτε θα νιώθετε την παρουσία του συντονιζόμενου όπου κι αν βρίσκεστε εάν αυτό σας βοηθάει να καταλάβετε εάν έχετε πετύχει συντονισμό ή όχι. Οι δονήσεις του κάθε ατόμου διαφέρουν όμως αυτό δεν έχει να κάνει απόλυτα με τον συντονισμό εφόσον άνθρωποι με διαφορετικές δονήσεις μπορούν να συντονιστούν σε μια αιθερική συνεύρεση. Οι δονήσεις αφορούν στο φυσικό σώμα  και όχι στο αιθερικό με το οποίο ταξιδεύουμε στον χώρο των συναισθημάτων και των αισθήσεων. Κλείνοντας αυτήν την ενότητα θα πω πως ο συντονισμός είναι κάτι που κάνουμε ήδη και δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί αρκεί να θέσουμε σε λειτουργία τις τηλεαισθήσεις μέσω του συντονισμού και να πετύχουμε την αιθερική συνεύρεση.





















Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Όλα τα συναισθήματα, οι σκέψεις και οι αισθήσεις ταξιδεύουν στον αιθέρα πέρα από χρονικούς περιορισμούς και αποστάσεις. Το πέμπτο στοιχείο κατά τον Πλάτωνα ο αιθέρας, είναι ο χώρος που αναπτύσσονται οι τηλεαισθήσεις.
Στον αιθέρα περνάνε οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας αλλά και οι αισθήσεις μας ώσπου γίνονται τηλεαισθήσεις όταν μάθουμε να τις αποκωδικοποιούμε. Όχι, δεν πρόκειται για κωδικοποιημένα μηνύματα, παρά μόνο για αισθήσεις που λαμβάνονται από τον κατάλληλο δέκτη. Τα σήματα είναι άμεσης απόκρισης όποια και αν είναι η απόσταση που συνδέει τους συντονιζόμενους. Για να καταλάβουμε αυτόν τον χώρο των τηλεαισθήσεων δεν έχουμε παρά να αφήσουμε τις πόρτες της φαντασίας ανοιχτές και να συντονιστούμε με κάποιον άλλον ασκητή. Αμερόληπτα και μη προκατειλημμένα τότε θα επικοινωνήσουμε με αυτόν, τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του και τις αισθήσεις του, ακοή, όραση, αφή κλπ. Μπορείς να νιώσεις το κορμί του, το τι βλέπουν τα μάτια του ή απλά να αφουγκραστείς τη σκέψη του όσο μακριά και αν είναι τη στιγμή που γίνεται η σκέψη ταξιδιώτης του αιθέρα. Μέσα σε αυτόν τον χώρο που δεν έχει διαστάσεις ζούνε και οι ψυχές των θανόντων, τα μεγάλα πνεύματα του παρελθόντος αλλά και του παρόντος και του μέλλοντος. Επίσης σε αυτόν τον χώρο γράφονται τα όνειρα και μένουν για πάντα όπως τα κωδικοποιεί μέσα από τις τρεις διαστάσεις το υποσυνείδητο, γιατί τα όνειρα έχουν διαστάσεις του ορατού κόσμου ακόμα και αν ο αιθέρας δεν έχει διαστάσεις. Μπορούμε επίσης να ξαναζήσουμε κάποια ιστορία απλά ανακαλώντας την μέσα από τον αιθέρα και απευθείας στη μνήμη μας. Μπορούμε να καλέσουμε κάποιο πνεύμα, κάτι επικίνδυνο λόγω του ότι δεν θα γνωρίζουμε τις προθέσεις του. Στον αιθέρα υπάρχει ο παράδεισος και η κόλαση συγχρόνως όπου ο κάθε θανών πληρώνει το τίμημα της ζωής που έκανε, είτε αυτό είναι κάτι θετικό, είτε κάτι αρνητικό. Προβληματιστήκατε; Κι όμως τόσα πράγματα ζουν στον αιθέρα και είναι εκεί για μας να τα αποκωδικοποιήσουμε, σκέψεις, συναισθήματα, αισθήσεις αλλά και οι μνήμες των ψυχών που ζουν αιώνια. Αυτός είναι ο αιθέρας, ο χώρος που ζούνε οι τηλεαισθήσεις, μια νέα διάσταση στη ζωή μας.
ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ

Στα παλιά βιβλία μαγείας θα συναντήσει κανείς επικλήσεις πνευμάτων, δαιμόνων και αγγέλων. Αυτά τα πνεύματα έχουν διατηρήσει την μνήμη τους μέσα από αρχαία χειρόγραφα που ανατυπώνονται μέχρι σήμερα. Όπως οι αρχαίοι θεοί ζουν για πάντα μέσα στον χωροχρόνο μέσω του αιθέρα και είναι πάντα εκεί αν θελήσουμε να κάνουμε μια επαφή μαζί τους, έτσι και πνεύματα ηρώων ή δικών μας ανθρώπων ζουν εκεί και είναι για πάντα διαθέσιμα για τους ασκητές να τα επικαλεστούνε. Ένα επικίνδυνο κεφάλαιο για όσους θέλουν να μεταπηδήσουν στη μαγεία γνωρίζοντας τον αιθέρα. Ο Σολόμωντας έχει καταγράψει εβδομήντα δύο δαίμονες και εβδομήντα δύο αγγέλους οι οποίοι υπάρχουν στη διάθεσή μας να τους επικαλεστούμε. Αυτά τα πνεύματα όπως και όλα τ’ άλλα ζουν αιώνια αρκεί να υπάρχει ζωντανή η μνήμη τους και έτσι με το κατάλληλο κλειδί ξαναζωντανεύουν μπροστά μας. Δικοί μας άνθρωποι ή ήρωες του ’21 μπορούν να έρθουν σε αιθερική συνεύρεση με τον ασκητή. Δεν θα πω περισσότερα για αυτά τα πνεύματα καθώς αυτό το βιβλίο δεν είναι βιβλίο δαιμόνων αλλά ένα εγχειρίδιο για αυτούς που θέλουν να αναπτύξουν την τηλεπάθεια και τις λοιπές τηλεαισθήσεις. Θα πω μόνο ότι είναι δυνατόν να ανοίξουμε τις πύλες σε όλα τα πνεύματα μέσω των τηλεαισθήσεων, ας μην ρισκάρουμε λοιπόν να βρεθούμε με ένα καταχθόνιο πνεύμα σε αιθερική συνεύρεση και ας μείνουμε στους ζώντες ασκητές, φίλους και γνωστούς.










Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η σκέψη είναι μια βασική έκφραση της λογικής. Οι άνθρωποι κάνουν χιλιάδες σκέψεις, αλλά ποιες από αυτές μπορούν να τις μεταδώσουν; Λοιπόν οι σκέψεις γίνονται λόγος μέσα στον αιθέρα. Αρκεί λοιπόν να είμαστε συντονισμένοι με κάποιον άλλον ασκητή και αναφερόμενοι σε αυτόν να μεταβιβάσουμε τη σκέψη μας σε οποιαδήποτε απόσταση. Πρέπει επαναλαμβάνω να είμαστε συντονισμένοι με τον δέκτη και σε μια αμφίδρομη επικοινωνία να μεταφέρουμε και να λαμβάνουμε τις σκέψεις του ασκητή. Αυτή η αίσθηση είναι γνωστή ως «τηλεπάθεια» και είναι η πρώτη τηλεαίσθηση που θα αποκτήσουμε ή αν θέλετε θα επιτρέψουμε στο νου να την ξεθάψει από τον λήθαργο της άγνοιας και του φόβου. Εφόσον υπάρχει καθαρός νους και μέσω της αυτογνωσίας επιτυγχάνουμε αυτήν την κατά τ’ άλλα νέα αίσθηση. Ο ασκητής πρέπει να ξέρει να αναγνωρίζει τις δικές του σκέψεις διότι όταν λάβει την σκέψη του άλλου ασκητή, θα την «ακούει» μέσα στο μυαλό του σαν δικιά του σκέψη. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αναγνωρίζεις ποια σκέψη είναι δικιά σου και ποιο είναι το σήμα του συντονιζόμενου. Η κάθαρση ή εξαγνισμός είναι ένα στάδιο απαραίτητο διότι θα μας καθαρίσει από τις προκαταλήψεις και τον προϊδεασμό για το τι θα ακούσουμε μέσα στο μυαλό μας. Καθαρίστε το μυαλό σας, βγάλτε οποιαδήποτε σκέψη και καλέστε τον συντονιζόμενο. Εφόσον επιτευχθεί ο συντονισμός περάστε τη σκέψη σας σε αυτόν σαν να μιλάτε σε ένα διάλογο, σαν να ήταν παρών. Έτσι κι αλλιώς αν υπάρχει συντονισμός θα νιώθετε αισθητή τη παρουσία του. Στείλτε ένα σήμα και περιμένετε απροϊδέαστος το σήμα του άλλου ασκητή. Μπορείτε επίσης να συνβρίσκεστε όταν δοκιμάζετε αυτή τη νέα αίσθηση για την επιβεβαίωση της επίτευξής της. Δοκιμάστε με αριθμούς να περάσετε το σήμα στον άλλον ασκητή. Σκεφτείτε έναν αριθμό και εκπέμψατε τον στον άλλον ασκητή. Θα δείτε σιγά σιγά πως ο συντονιζόμενος βρίσκει τον αριθμό που σκεφτήκατε. Ξαναλέω πως η κάθαρση είναι ένα απαραίτητο στάδιο για την επίτευξη των τηλεαισθήσεων. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία στο μυαλό, να είστε σε θέση να μπορείτε να το αδειάσετε από σκέψεις για να λάβετε το σήμα. Το σήμα πρέπει να είναι καθαρό και σαφές. Ίσως προκληθεί σύγχυση εάν οι δύο συντονιζόμενοι στέλνουν σήματα την ίδια στιγμή, γι’ αυτό προσπαθήστε να εφαρμόσετε τους κανόνες του διαλόγου, δηλαδή να μιλάει ένας κάθε φορά. Αφού δοκιμάσετε την τηλεπάθεια σε παρουσία του άλλου συντονιζόμενου και εφόσον την πετύχετε προσπαθήστε να την πετύχετε όταν βρίσκεστε σε απόσταση. Το δύσκολο μέρος αυτής της άσκησης είναι να μπορείτε να απομονώσετε τις δικές σας σκέψεις και να τις ξεχωρίσετε από του άλλου. Επίσης δυσκολία θα βρείτε να λάβετε σήμα διότι πρέπει το μυαλό να είναι άδειο. Δυσκολία επίσης θα βρείτε στο να πετύχετε συντονισμό εξ αποστάσεως. Μη ξεχνάτε ότι κατά το συντονισμό θα νιώθετε την παρουσία του συντονιζόμενου ακόμα και αν είναι πολύ μακριά. Ο αιθέρας δεν έχει αποστάσεις και αν θεωρήσουμε ότι περνάει ο χρόνος από πάνω του τότε είναι ο σχετικός χρόνος που νιώθουν οι ζώντες να περνάει. Κατά τ’ άλλα στον αιθέρα δεν υπάρχει χρόνος ή τουλάχιστον ο χρόνος είναι σχετικός. Εάν δεν μπορείτε να καθαρίσετε το μυαλό σας από σκέψεις τότε συνεχίστε τον εξαγνισμό και εμβαθύνετε στη γνώση του εαυτού σας μέχρι να είστε σε θέση να μπορείτε να έχετε άδειο το μυαλό αλλά και να μην προδιατίθεστε για το τι θα ακούσετε μέσα στο νου από το φίλο σας ασκητή. Θέλω να επαναλάβω πως ένα ζευγάρι ασκητών που με ειλικρίνεια θα αποδεχτούν τον συντονισμό αλλά και θα επιβεβαιώσουν την ορθή μετάδοση μηνυμάτων είναι μεγάλη βοήθεια στο να πετύχετε οποιαδήποτε τηλεαίσθηση, αλλά και την ορθή της λειτουργία. Θα πει κανείς ότι αυτή η αίσθηση θα καταργήσει το τηλέφωνο, αλλά εδώ θα συμπληρώσω πως αυτές οι τηλεαισθήσεις δεν είναι για όλους και ίσως κάποιοι να μην τις πετύχουν ποτέ. Άτομα με πολλά κόμπλεξ που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα θα γελοιοποιήσουν την προσπάθειά σας, μπορεί ακόμα και να σας περιγελάσουν. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τους άξιους ανθρώπους που μπορούν να περάσουν μέσα απ’ όλα τα στάδια και να πετύχουν την κάθαρση, την αυτογνωσία και την τηλεπάθεια εν τέλει. Προσπαθήστε επίσης να μην εμπλέκετε σε αυτές τις ασκήσεις τους ανάξιους και να μην αναφέρεστε σε αυτή σας την ιδιότητα. Κλείνοντας θα πω πως όταν πετύχετε την τηλεπάθεια θα νιώσετε ενθουσιασμένος, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να γεμίσει το μυαλό σας και να δημιουργήσει προϊδεασμούς κατά την λήψη μηνυμάτων από άλλους. Η σύνεση και η μετριοπάθεια θα σας επιτρέψουνε να γλιτώσετε ίσως από πολλά τηλεφωνήματα! Καλή επιτυχία στην πρώτη συνεύρεση στον αιθέρα με το ζευγάρι σας ή με όσους έχετε αναπτύξει αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, μαζί. Μη ξεχνάτε πως αυτή είναι η βασική τηλεαίσθηση και ίσως να μην μπορέσετε να πετύχετε όλες τις τηλεαισθήσεις, μην απογοητευτείτε, σκεφτείτε ότι κάποιοι ίσως να μην την πετύχουν ποτέ. Τέλος θα πω πως εμείς που μπορούμε να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο έχουμε κάτι ξεχωριστό, μια νέα δύναμη και κατατασσόμαστε σε μία άλλη κατηγορία ανθρώπου. Σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων ανήκουν οι ευνοημένοι από τη γέννηση τους με δυνατό χαρακτήρα και αυτοί που μπορέσανε να πετάξουν από πάνω τους τα κόμπλεξ και τις προκαταλήψεις και γίνανε πνευματικοί άνθρωποι, ικανοί να εξαγνιστούνε και να ξεπεράσουνε τον φόβο που προκαλεί το άνοιγμα των πυλών στο χαοτικό άπειρο ακόμα και αν αυτό το άπειρο είναι ο πληθυσμός της Γης για κάποιους και όχι όλα. Δηλαδή θα ανακαλύψετε τον μικρόκοσμο ξεπερνώντας μια φοβία αλλά και τον μακρόκοσμο με τρόμο. Η σύνεση, η ηθική και η αλήθεια θα σας κάνει να μην το βάλετε στα πόδια ανοίγοντας τις πύλες της συνειδητότητας σας στο αχανές σύμπαν μέσω μίας γήινης αίσθησης η οποία έχει προεκτάσεις στα πάντα, παντού και για πάντα. Μη ξεχνάτε πως στον αιθέρα δεν υπάρχουν όρια τοπικά ή χρονικά. Είστε έτοιμοι λοιπόν να εμβαθύνετε στις τηλεαισθήσεις και πάμε στην επόμενη τηλεαίσθηση, στην μεταφορά του ήχου.












Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ

Ακοή είναι όποιο σήμα λαμβάνουνε τα αυτιά μας. Δηλαδή οποιαδήποτε ομιλία, μουσική ή θόρυβος. Αυτό το σήμα μπορεί να μεταφερθεί μέσω των τηλεαισθήσεων. Θα βρείτε πρακτική αξία μέσω του συντονισμού και της τηλεπάθειας να πείτε τις σκέψεις σας και με το στόμα. Ο συντονιζόμενος τότε ίσως μπορέσει να ακούσει συγχρόνως αυτά που σκέφτεστε και μεταδίδετε. Μετά την επίτευξη του συντονισμού γενικά πετυχαίνουμε όποια τηλεαίσθηση θέλουμε, παράγοντας βασικός είναι το κατά πόσο μπορούμε να αφιερωθούμε στον συντονισμό και να συγκεντρωθούμε σ’ αυτόν. Ηχητικά σήματα τότε θα λάβουν τα αυτιά μας σαν να τα βλέπαμε σε όνειρο, μην περιμένετε να ακούσετε με τα αυτιά σας. Εξάλλου το κέντρο των τηλεαισθήσεων είναι κοντά στο υποσυνείδητο. Πρέπει να εξοικειωθούμε με αυτόν τον τρόπο σύνδεσης των συντονιζομένων για να λάβουμε ηχητικό σήμα αλλά και οπτικό. Πρέπει να παραδώσουμε το σώμα μας για να νιώσουμε το κορμί του συντονιζόμενου. Κάποιοι θα πουν όλα αυτά τέχνες του διαβόλου αλλά είναι απλές πρακτικές με πανάρχαιες ρίζες που φτάνουν στην εποχή του Δία και του Κρόνου παλιότερα. Μη φοβηθείς αν λάβεις ήχο μέσα στο μυαλό σου. Προσπάθησε να απομονώσεις τ’ αυτιά σου όταν λαμβάνεις σήμα και να τα εντείνεις όταν στέλνεις. Φυσικά η ησυχία βοηθάει την επίτευξη αυτής της τηλεαίσθησης. Κλείνοντας να υπενθυμίσω πως το κέντρο των τηλεαισθήσεων είναι δίπλα στο υποσυνείδητο γι’ αυτό πρέπει να βουτήξουμε βαθιά μέσα στο νου και να φέρουμε στην συνείδηση τα σήματα του υποσυνείδητου. Έτσι θα έχουμε πετύχει ακόμα μία τηλεαίσθηση. Επίσης θα πω ότι τα σήματα των τηλεαισθήσεων αποθηκεύονται και στη μνήμη εφόσον γίνουν συνειδητά και μπορούμε να τα ανακαλέσουμε ανά πάσα στιγμή ως μνήμες.






Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Ίσως η δυσκολότερη τηλεαίσθηση, αν αναλογιστούμε ότι πρέπει να απαρνηθούμε την δικιά μας όραση για να εκλάβουμε την όραση του συντονιζόμενου. Πρέπει επίσης ο συντονιζόμενος να στέλνει την όρασή του στα βάθυ του νου για να μπορέσουμε τελικά να δούμε την όρασή του σαν όνειρο. Βοηθάει να έχουμε κλειστά τα μάτια ή έστω ακούσια και αφηρημένα. Είναι απίστευτο; Κι όμως με άδειο το μυαλό και με τον κατάλληλο συντονιζόμενο μπορούμε να δούμε μέσα απ’ τα μάτια του έστω για μια στιγμή. Είναι αρκετή μία στιγμή για να ενεργοποιηθεί το κέντρο του εγκεφάλου που κάνει αυτή τη δουλειά. Θα ενθουσιαστείτε όταν και ο συντονιζόμενος επιβεβαιώσει ότι αυτό που είδατε στον αιθερικό σας εαυτό είναι αυτό που πραγματικά έβλεπε εκείνη τη στιγμή. Δεν έχω πολλά να πω γι’ αυτήν την τηλεαίσθηση, είναι πηγαίο το ταλέντο που χρειάζεται για να επιτευχθεί και είναι πραγματικά δύσκολο. Κλείνοντας να πω πως ο κατάλληλος συντονιζόμενος είναι το κλειδί για την επίτευξη αυτής της αίσθησης, γι’ αυτό καλύτερα να είναι και αυτός ασκητής και να δοκιμάσετε αυτήν την άσκηση αμφίδρομα.














Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΗΛΕΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Το σώμα του ανθρώπου είναι γεμάτο με αισθητήρια όργανα, τα νεύρα. Με τα νεύρα αισθανόμαστε γύρω από το σώμα και πάνω σε αυτό. Επίσης υπάρχουν αισθητήρια όργανα της όσφρησης και της γεύσης. Εάν και μόνο εάν αφήσουμε το κορμί μας να χάσει την επαφή με το νου θα λάβουμε σήμα από τον άλλον ασκητή, τον συντονιζόμενο. Εδώ σε αυτήν την άσκηση πρέπει να μάθουμε να χαλαρώνουμε το μυαλό μας τόσο ώστε να μην αισθάνεται το κορμί μας και με συντονισμό να αισθάνεται τον άλλον ασκητή. Να νιώσουμε στα νεύρα ή μάλλον στις απολήξεις τους στον εγκέφαλο, το άλλο κορμί. Με λίγη προσπάθεια θα λάβουμε και μυρωδιά ή και γεύση που έχει στο στόμα του ο άλλος ασκητής. Ο συντονισμός και πάλι είναι απαραίτητος για να επιτευχθεί η μεταφορά της αφής και μάλιστα είναι από τις πιο δύσκολες τηλεαισθήσεις διότι πρέπει να αφήσουμε το σώμα μας να μουδιάσει στην ανυπαρξία ώστε να έρθει το άλλο σώμα, γυναικείο ή αντρικό να πάρει τη θέση του δικού μας σώματος. Προσοχή όμως καθώς ταυτιζόμαστε επειδή μπορεί να μας καταβάλλει ο φόβος ή το πάθος, ειδικά εάν ο συντονιζόμενος είναι του άλλου φύλου. Σε αυτήν την περίπτωση να είσαι προετοιμασμένος για την ταύτιση με ένα σώμα του άλλου φύλου και όλα τα συνεπακόλουθα.












ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κλείνοντας αυτό το μικρό βιβλίο, το εγχειρίδιο των τηλεαισθήσεων θέλω να πω τα εξής. Αυτές οι πρακτικές είναι μέρος της μαγείας και δεν είναι πράγματα απλά και αθώα. Πολλοί θα τα παρατήσουν πριν καταφέρουν  πολλά, άλλοι θα κουραστούν προσπαθώντας χωρίς αποτέλεσμα. Λίγοι είναι αυτοί που θα ανοίξουν το μυαλό τους και θα αντιμετωπίσουν την ολική αλήθεια, την συμπαντική συνοχή με τους μηχανισμούς της και λίγοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν στην πραγματικότητα να ανακαλύψουν το μεγαλείο της φύσης με όλες της τις διαστάσεις ορατές και αόρατες. Σε εσάς λοιπόν, του λίγους θέλω να πω με έντονο τρόπο να μην ανακοινώνετε σε ανάξιους αυτές σας τις ιδιότητες όχι μόνο για να μην σας περιγελάσουν αλλά και για να προστατέψετε την γνώση που σας δόθηκε από ανθρώπους με κατώτερο πνεύμα που θα χαρούν να την πολεμήσουν και αυτό γιατί τους φοβίζει και φαντάζει στα μάτια τους ως κάτι σατανικό και λανθασμένο. Ίσως έρθει μια μέρα που οι άνθρωποι καταφέρουν να κάνουν τις τηλεαισθήσεις κτήμα τους, κάτι δηλαδή που θα είναι για όλους τόσο φυσικό όσο μια βόλτα στο πάρκο. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να σημάνει μια νέα εποχή πνευματικής αναζήτησης αλλά και πνευματικής έπαρσης όπου η υπέρβαση θα είναι μια καθημερινή συνήθεια για όλους. Τότε όλα θα αλλάξουν και ο θεός θα γίνει κάτι που θα μπορούμε να ακουμπάμε και να νιώθουμε άμεσα χωρίς ειδικούς μεσάζοντες (ιερείς) καθώς η ιεροσύνη και το μυστήριο θα είναι κτήμα όλων και δεν θα προκαλεί πλέον δέος το να κοιτάμε τα άστρα γιατί θα μπορούμε πια να τα αγγίζουμε. Με άμεση επαφή με την ψυχή μας, εκεί που τα πνεύματα δεν θα είναι πλέον φαντάσματα αλλά όντα τα οποία θα καταλαβαίνουμε συνειδητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου