Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η Τηλεκίνηση



Η Τηλεκίνηση

Δύσκολο θέμα πιάνω σήμερα. Πραγματικά τα λόγια είναι πολύ λίγα που μπορούν να αναλύσουν αυτό το θέμα. Είναι ένα μεταφυσικό φαινόμενο που δεν έχει να κάνει με τις τηλεαισθήσεις απολύτως, όμως έχει ένα σημείο κοινό, τον συντονισμό.
Ευρισκόμενος σε μία καφετέρια πίνοντας τον πρωινό μου καφέ προσπαθώ εδώ και ώρα να κινήσω μια λάμπα που κρέμεται από το ταβάνι. Μετά από ώρα πραγματικά η πίστη μου ότι η λάμπα θα κουνηθεί υπερέβη  την πίστη των υπολοίπων στην καφετέρια ότι η λάμπα θα παραμένει σταθερή!! Κι όμως αναλύοντας με τα μάτια μου την δομή όλης της κατασκευής του φωτιστικού συντονίζομαι με τα μόρια και τα άτομα που αποτελούν αυτό το φωτιστικό. Πραγματικά η πύλη του μυαλού που πραγματοποιεί την τηλεκίνηση είναι κοντά στις τηλεαισθήσεις αλλά διαφέρει, περνώντας όμως από το κέντρο του συντονισμού.
Συντονισμένος με την δομή του φωτιστικού του εξασκώ δύναμη κίνησης και το φωτιστικό αρχίζει να κινείται. Πραγματικά το μόνο μέσον για να συντονιστώ είναι η όραση, κι όμως η δύναμη παρόλο που φαίνεται να εξασκείται με τα μάτια στην πραγματικότητα πηγάζει από μία πύλη του νου.
Με διαρκή προσπάθεια και πίστη στην προσπάθειά μου πραγματικά το φωτιστικό κινείται. Πρέπει πρώτος εσύ να το πιστέψεις χωρίς αμφιβολία, έτσι μόνο θα υπερβείς την πίστη των άλλων παρευρισκομένων ότι το φωτιστικό θα μένει ακίνητο.
Σίγουρα θα ανακαλύψεις την πρωτόγνωρη πύλη του μυαλού όπου μετά τον συντονισμό εξασκεί δύναμη στο αντικείμενο που θέλεις να κινήσεις. Η πίστη στην προσπάθειά σου με τον συντονισμό και καθαρό μυαλό θα σου δείξει τον δρόμο για την πύλη της τηλεκίνησης.
Δύσκολο έργο πράγματι το να κινήσεις κάτι από απόσταση, κι όμως πραγματοποιήσιμο.
Να συγκεντρωθείς στο κομμάτι του όλου όπου αναλύεται στην μοριακή δομή του αντικειμένου όπου θες να κινήσεις. Είναι άψυχο κι όμως έχει δονήσεις, μπορεί να μην έχει ψυχή όμως έχει ενέργεια εφόσον τα άτομα κινούνται ες αεί. Συντονίσου με αυτό και με πίστη εξάσκησε δύναμη κινητική και μετά από ώρα συγκέντρωσης θα δεις το αντικείμενο να κινείται.
Πιστεύω να σας κατατόπισα κάπως διότι και για μένα είναι κάτι το επίτευγμα αυτής της τέχνης παρόλο που το προσπαθώ καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου