Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η Βασκανία (Το Μάτιασμα)



Η Βασκανία (Το Μάτιασμα)

Στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες ανθρώπων. Κάποιοι από αυτούς είναι θετικοί άνθρωποι με θετική ενέργεια και θετική σκέψη, Κάποιοι άλλοι βουτηγμένοι στα πάθη τους βγάζουν έναν κακό εαυτό και εκπέμπουν αρνητική ενέργεια. Αυτοί λοιπόν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι συχνά φθονούν τους θετικούς και τους δημιουργούν μία πολύ άσχημη αίσθηση η οποία είναι ικανή μέχρι και να σε οδηγήσει στο θάνατο.
Αυτό που λέμε μάτιασμα είναι μία σατανική γητεία η οποία γίνεται κοιτάζοντας με κακία τον θετικό άνθρωπο και να πω εδώ πως η ενέργεια αυτή έχει φωτογραφηθεί από τους επιστήμονες και είναι μια κόκκινη ακτίνα. Επίσης θέλω να πω πως το μάτι κυνηγάει τους θετικούς ανθρώπους και η κακία των αρνητικών μεγαλώνει με κάθε θετικό επίτευγμα των θετικών κάνοντας τους αρνητικούς να φθονούν περισσότερο.
Η βασκανία όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα ακόμα κα αν οι δύο δεν συνβρίσκονται, αλλά ο αρνητικός συζητάει με τους όμοιούς του το εν λόγω θετικό άνθρωπο, το κοινώς θάψιμο είναι δυνατόν να προκαλέσει την ίδια αίσθηση που προκαλεί το μάτι.
Τα φυλαχτά είναι δυνατόν να περιορίσουν τη βασκανία όμως σχετικό είναι πόσος είναι ο φθόνος και πόση δύναμη έχει το φυλαχτό.
Λύτρωση βρίσκουμε αλλάζοντας χώρο εάν είναι παρών ο αρνητικός άνθρωπος και έπειτα με μια προσευχή στον Συμπαντικό Θεό με μεγάλη πίστη ζητώντας Του να αποβάλλει από εμάς την αρνητική ενέργεια και να επαναφέρει την πραότητα, την ασφάλεια και την ηρεμία, γαλήνη.
Ο Θεός πάντα ακούει όλους και η πίστη η πραγματική μέσω του πνεύματος δημιουργεί ένα δίαυλο με τον Θεό όπου σιγά σιγά πραγματοποιείται το ξεμάτιασμα.
Βοηθάει επίσης να βρεθούμε κοντά σε θετικούς ανθρώπους οι οποίοι και εκείνοι με τη σειρά τους βοηθούν στο έργο του Θεού το οποίο είναι να μας απαλλάξει από την αρνητική ενέργεια.
Τέλος να πω να μη φοβηθείτε το μάτι και τον αρνητικό άνθρωπο διότι αυτός ζει στην δυστυχία και ίσως απλά προσπαθεί να γλυτώσει. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι πάνε στη κόλαση. Απλώς απαλλαχτείτε από την αρνητική ενέργεια και συγχωρήστε τον αδύναμο χαρακτήρα. Μπορείτε απλά να τους αποφεύγετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου