Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ο Πόλεμος

Ο Πόλεμος

Ο πόλεμος είναι ένα συμβάν το οποίο σου στερεί την ειρήνη, σε επίπεδο υλικό, νοητικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό και σιγά σιγά σου στερεύει την ελευθερία ακόμα και αν παραμένει στη σκέψη σου.

Ο πόλεμος μπορεί να λαμβάνει χώρα σε διάφορα επίπεδα ή σε κάποια ή σε όλα. Εφόσον δηλαδή ο πόλεμος σου στερεύει την ελευθερία, ακόμα και αν αυτή ζει στη σκέψη, τότε πόλεμος είναι ο χωρισμός που πονάει. Όταν χωρίζεται η μάνα από το παιδί, ο φίλος από τον φίλο, η κοπέλα από το αγόρι. Όταν η φυλακή σου δεν σε αφήνει να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου ακόμα και αν αυτή είναι για παράδειγμα μια βόλτα στην άκρη της πόλης. Πόλεμος είναι όταν το βράδυ που κοιμάσαι βλέπεις εφιάλτες γιατί καταπιέζεις καθημερινά τα θέλω σου με αποτέλεσμα την ψυχολογική ασθένεια.Ο πόλεμος έχει πάντα θύματα, νεκρούς, φτώχια, πείνα και αρρώστιες.

Μιλάνε για χημικό, για πυρηνικό, για στρατιωτικό, για ψυχρό πόλεμο, παγκόσμιο, βαλκανικό. Θα πει κάποιος, μα έτσι όπως τα λες και εμείς πόλεμο ζούμε. Τί πόλεμος είναι αυτός!!!! Να σας πω... πολεμάμε τον σατανά που έχει καταλάβει δέκα ανθρώπους παγκοσμίως και προσκυνάνε το χρήμα σα να ήτανε θεός. Τα θύματά τους που θα υποκύψουν θα θυσιάσουν τα πιστεύω τους, την ιδεολογία, την αξιοπρέπεια και τελικά θα πουλήσουν τη ψυχή τους στο σατανά... για τι??? Για το χρήμα. Σήμερα όλα τα κινεί το χρήμα. Εξάλλου εάν δεν έχεις χρήμα δεν τρως, δεν θερμαίνεσαι στο κρύο, δεν στεγάζεσαι και πολλά πολλά άλλα. Όλοι λοιπόν το χρειαζόμαστε!!! Αναλογίσου τώρα εσύ που ζεις με λίγα, και ξέρω ότι είστε πολλοί, ότι ένας άνθρωπος στον κόσμο, από αυτούς τους δέκα, έχει τη δυνατότητα να λύσει το πρόβλημα μιας μικρής χρεωκοπημένης χώρας, με την προσωπική του περιουσία!!! Με το δικό του θεό εγώ τι είμαι και τι αξία έχω!!! Καμία!!! Είμαι μηδενικός!!!! Αυτό εγώ το ονομάζω πόλεμο. Πόλεμο με το σατανά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου